Kategori Arkiv: Palads aarhus

Massageklinikker i københavn bordel østjylland

massageklinikker i københavn bordel østjylland

oplevelse med en dansk pige. 10 minutter efter ankomsten, hvor hun er klar til at tage imod kunder. I dag stiller vi skarpt på sex-handlens grå zone mellem rufferi og almindelig forretning med skattefar som medspiller. Ønsker du en kæresteoplevelse med en massagepige i København, er det blot at lede efter de massagepiger, som tilbyder kys som en service. Det er ikke sådan, at jeg afleverer dem, fordi de skal arbejde. Østeuropæiske prostituerede er typisk i Danmark mellem en uge og tre måneder ad gangen. I København kan du finde en massageklinik, hvor der kun arbejder danske piger.

Swinger club copenhagen bordel: Massageklinikker i københavn bordel østjylland

Denne dag dokumenterer BTs billeder, at der sker en udskiftning af udenlandske prostituerede på bordellet, der er drevet af JK: - Der var jeg ude og hente en pige, der skulle til lufthavnen. Men selv om JK har besøgt bordellet de gange, hvor BT også har været der, afviser hun, at det er en fast mandags-rutine: - Hvis der ikke er nogen, der kan skaffe transport, så beder de mig om at køre dem, siger hun. Men til gengæld kan ingen af disse massagepiger tale dansk. Det gælder huset i det fashionable Højbjerg, i Auning, i Hvam, hvor luksusmassageklinikken ligger og i Viby. BT har i adskillige artikler beskrevet prostitutions-branchen i Danmark, også rå slavelignende forhold. Vil du fortælle din egen historie? 8.34 kommer en kvinde i hvide bukser og mørk trøje til syne. BT afdækker sex-markedet her i landet. JK afviser at have tjent store summer på udenlandske kvinder: - De kommer fra Østeuropa. Det ville være for dyrt med taxa. Hun havde bedt mig om at køre hende til lufthavnen. Kvinden er polsk og netop ankommet til Danmark.

Massageklinik: Massageklinikker i københavn bordel østjylland

Har du oplysninger, som du mener skal frem? Som regel er det piger fra Polen. På Escortnews kan du finde annoncer for veletablerede massageklinikker med faste massagepiger her i København. Hun fortæller, at hun overtog bordellet på Engtoften i marts måned. Det nogle af de frækkeste og thai massage i holstebro moden quinde mest erfarne massagepiger, der findes i København, som annoncerer her. 8.22 forlader hun stedet med den mørkhårede kvinde, der har en sportstaske hængende over sin skulder. Prostituerede bliver hentet og bragt. Derudover er det god forberedelse af læse massagepigens egen beskrivelse af sig selv, så du ved om det er en dansk eller en udenlandsk massagepige. Jeg blev ringet op og spurgt, om jeg var interesseret. Her findes det massageklinikker, som har eksisteret i 10 år eller mere. Ved du noget om prostitution i Danmark? JK afviser, at hun tjener store summer på de prostituerede, men BT kan afsløre, at hun er og har været dybt involveret i driften af mindst fire østjyske bordeller. Det bekræfter hun over for. massageklinikker i københavn bordel østjylland

    Flere Artikler

0 Kommentar til "Massageklinikker i københavn bordel østjylland"

Kommentar

E-mail-adressen er ikke offentliggjort. Krævede felter er markeret *