Kategori Arkiv: Palads aarhus

Online video chat mødesteder for mænd

Arbejde. Telefon og ved et personligt møde. Du kan skrive til rådgivningens rusmiddelfaglige eksperter i brevkassen eller stille andre unge spørgsmål i debatfora. Rådgivningen varetages af en socialrådgiver og en jurist samt frivillige bankrådgivere, socialrådgivere og jurister. Et rådgivningsforløb foregår som en individuel samtale med en socialfaglig medarbejder. Rådgivningen varetages af særligt uddannede frivillige rådgivere gennem telefon-, net- og chatrådgivning. Se Links AngstTelefonen AngstTelefonen tilbyder rådgivning, information og støtte til mennesker med angst og deres pårørende. Mægling i Børnehøjde drives af kfums Sociale Arbejde. Et forløb er individuelt tilrettelagt og tager udgangspunkt i den enkeltes behov. De frivillige er unge mellem 20 og 30 år, som sidder klar til at lytte og snakke om præcis det, der er brug for i den anden ende, og som kender til alle de problemer, man kan bakse med som ung. Et professionelt og engageret rådgiverteam bestående af både lønnede og frivillige er klar ved telefon og mailbox med information, støtte og rådgivning. Det kan være spørgsmål om, hvordan man forbedrer samarbejdet med den syge eller de professionelle, der er omkring den syge. Rådgivningen er fagligt funderet og varetages af frivillige rådgivere med baggrunde som fx læge, sygeplejerske, psykolog, psykoterapeut og socialrådgiver. Se Links Kræftlinjen Kræftlinjen er Kræftens Bekæmpelses landsdækkende rådgivning til mennesker, der er berørt af kræftsygdom eller har spørgsmål om kræft. Bryd Tavsheden kan kontaktes telefonisk og online, og der er også mulighed for et fysisk møde i København. Har du brug for rådgivning?

Videos

Incre ble tetas lesbianas grandes adolescentes calientes. Ventilens mødesteder er et tilbud til unge i alderen 15-25 år, der føler sig ensomme. Sjældne Diagnosers Helpline er et landsdækkende gratis og anonymt rådgivningstilbud til patienter og pårørende berørt af sjælden sygdom. Se Links Denne hjemmeside bruger cookies til indsamling af statistik og i forbindelse med afspilning af videoer. Personalet er uddannet indenfor det socialfaglige eller pædagogiske område. Se Links Kompasset Kompasset i København drives af Kirkens Korshær og er en rådgivningstjeneste og værested til hjemløse migranter. Rådgivningen varetages af en socialrådgiver og en jurist samt frivillige socialrådgivere og jurister og studerende.

Online video chat mødesteder for mænd - Kategori: Leget jsdreng

Handle om budgetplanlægning, handleplan for afdrag af gæld eller regler for gældssanering. Rådgiverne er frivillige, der er oplært til både online video chat mødesteder for mænd at kunne håndtere krisesamtaler og til at støtte mennesker i at finde håb, strategier og mod til at handle på deres situation med udgangspunkt i deres personlige værdier og ønsker for fremtiden. Her mødes unge og frivillige og laver aktiviteter sammen fx laver mad, går en tur eller går i biffen. Rådgiverne i Landsforeningen Spædbarnsdøds sekretariat har såvel terapeutiske som rådgivningsfaglige kompetencer. Mægling er en samtale, hvor to eller flere parter i en uenighed taler sammen med hjælp fra en upartisk mægler. Tilbuddet er åbent for alle, uanset hvor du bor i landet. SR-Bistands Gældsrådgivning, sR-Bistands Gældsrådgivning tilbyder rådgivning og vejledning ifm.

    Flere Artikler

0 Kommentar til "Online video chat mødesteder for mænd"

Kommentar

E-mail-adressen er ikke offentliggjort. Krævede felter er markeret *