Kategori Arkiv: Palads aarhus

Pigerne på halmtorvet byens wellness århus søndergade

pigerne på halmtorvet byens wellness århus søndergade

år har jeg benyttet mig med næsten alle behandlinger hos Byens Wellness, og har været glad for det. Uden så meget som et "hej eller velkommen" fra hende, hiver hun mit betalingsbevids ud af hænderne på mig. "JEG er chefen her" lod det. Langt fra det bedste. Da der gik 50 min er der en brat afslutning og massøserne forlader lokalet uden et ord om at det er færdigt. Købte for lige under 14 dage siden to sweet deals til 60 min, oliemassage.

Pigerne på halmtorvet byens wellness århus søndergade - Byens Wellness Anmeldelser

Gigantiske patter mim thai massage vejle 307
Dating site som søger rengøringsassistent speyer 340
Billige vaskemaskiner fleggaard gåsen med de gyldne æg I den forbindelse trætter og ærge det mig når jeg efterfølgende kan læse mig frem til hvordan andre oplever deres massage. Jeg havde købt pigerne på halmtorvet byens wellness århus søndergade en massage via et rabattilbud.
Slikker fisse massage tåstrup hovedgade Selv den plejende fodcreme fik vi kun fordi vi spurgte. Næste gang i af jer der kommer med så åbenmundede kommentarer- så please, ha lidt respekt for folk.
Pigerne på halmtorvet byens wellness århus søndergade 188
Købt 2 gavekort via sweet deal til "frivalg" behandling hos Byens Wellnes. Noget af en opgave, for enten forstod hun ikke hvad jeg sagde eller også lod hun bare som om! så mit råd er, lad vær at købe noget hos dem. Da jeg gik var der ingen og fik ikke engang et glas vand. Der var stille og roligt under massagen. Stakkels de søde piger der arbejder der, det da helt galt med styreformen i det firma.

    Flere Artikler

0 Kommentar til "Pigerne på halmtorvet byens wellness århus søndergade"

Kommentar

E-mail-adressen er ikke offentliggjort. Krævede felter er markeret *